Kontakt

KONTAKT

Kontakt os i dag og få svar

Michael S. Larsen MSLMichael S. LArsen, Adm. direktør i P-Plan Danmark
Tlf: +45 21 70 96 44
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


Michael er ansvarlig for kontraktuelle forhold og håndtering af aftaler med entreprenører og leverandører. Gennem sit virke som administrerende direktør for entreprenørvirksomheden og moderselskabet CG Jensen A/S, har Michael stor erfaring med komplekse og fagligt udfordrende bygge- anlægs- samt parkeringsprojekter. 
 
 
lasse toft redigeretLasse Toft
Tlf. +45 27 90 92 21
 
Lasse er chef for CG Jensens Design & Engineering afdeling og er med til at udvikle projekterne i de indledende konkretiseringsfaser og er samlet ansvarlig for alle vore rådgiveraftaler på totalentrepriser. Lasse har tidligere erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhed og er særdeles stærk på processen i fm. projektudvikling, projekteringsfasen og er stærk i at fastholde, at designfasen optimeres mest muligt og det rette grundlag haves for at finde den eller de bedst egnede løsninger til det enkelte byggeprojekt. Ud over at være chef varetager Lasse også ofte rollen som projekteringsleder og er meget grundig og omhyggelig med at afklare grænseflader i projektet. Referencelisten tæller flere parkeringshuse og parkeringsløsninger under jorden. 

Visit   Erik SvanemoseErik Svanemose Knudsen
Tlf. +45 23 25 83 68
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
dk.linkedin.com/in/eriksvanemose
 
Er tilknyttet P-Plan A/S som fast konsulent og rådgiver. Sikrer gode og faste relationer til markedet for parkering gennem et omfattende kontaktnet opbygget gennem årene i entreprenør- og ejendomsbranchen. Er altid til rådighed for en snak og opfølgning på kundernes behov.