Slide background
Slide background
Slide background

Om P-Plan

OM P-PLAN

LÆS OM VORES VIRKSOMHED

Kompetent bygherre- og totalrådgivning

P-Plan A/S' grundlæggende forretningsstrategi er at være med til at løse de udfordringer, der opstår i forbindelse med parkering i tætbebyggede områder. Her er pladsen trang, og brugerne af det offentlige rum er mange og oftest af forskellig opfattelse af, hvad byrummet skal bruges til.

Vores overordnede filosofi er at skabe mere plads til mennesker og byliv ved en effektiv udnyttelse af pladsen i parkeringsanlæggene - således frigives der rum til byens borgere samt skabes plads til et grønnere miljø.

Totalleverandør og rådgiver

P-Plan repræsenterer Europas vigtigste spillere på markedet inden for løsning af parkeringsanlæg. Vores lange samarbejde med leverandørerne og et indgående kendskab til deres produkter sikrer vores kunder den bedst mulige løsning til deres parkeringsprojekt.

Vores kompetencer inden for rådgivning, planlægning, udvikling og design af parkeringsprojekter, gør os til det naturlige valg, når der søges en samarbejdspartner til et parkeringsprojekt.

Om det er bolig-, erhvervs-, shopping-, lufthavns- eller offentlig parkering, der søges en løsning til, så er P-Plan altid parat med innovative løsninger og professionel rådgivning.