P-hus - Sønderborg

Nyt parkeringshus på Sønderborg havn


I forbindelse med udvikling af havnefronten i Sønderborg ønsker Sønderborg Kommune at opføre et nyt parkeringshus.

Visionen for det nye parkeringshus er at skabe et velfungerende og tilgængelig parkeringshus for områdets brugere. Parkeringshuset skal skabe sammenhæng med de omkringliggende bygninger, skal udføres vedligeholdelsesfrit og have minimale driftsomkostninger.

Parkeringshuset skal udføres med vægge af gitre i cortenstål, der skal fungere som klatrebund for hængende beplantning og i gårdfacaderne indbygges fremskudte plantekasser, hvorfra slyngplanter vil dække større felter og sørge for farveoplevelser fra forår til efterår.

CG Jensen har fået opgaven med at opføre parkeringshuset i totalentreprise. Arbejdet omfatter alle ydelser for den fuldstændige projektering, opførelse og færdiggørelse af parkeringshuset.

P-huset bliver på seks etager/12 niveauer, og kommer til at rumme 465 parkeringspladser og er planlagt til at kunne modtage sine første biler i juli 2017.

Se referenceblad her.